Μέθοδος εκτέλεσης
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε μια μικρή ποσότητα νερού και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το σχοινόπρασο και λίγο μαύρο πιπέρι και χτυπάμε λίγο περισσότερο. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας συχνά. Ανακατεύουμε το μίγμα του αυγού, προσθέτουμε στο ζεστό τηγάνι και αφήνουμε για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να ψήνεται. Πρόσθεσε το τυρί κρέμα και το βασιλικό και τα αφήνουμε να ψηθούν.